Lämpimästi tervetuloa
Hoitola MiaMiin!

Miami on perustamisestaan asti nojannut huippulaatuiseen ammattitaitoon sekä rentoon ilmapiiriin. Meille on helppo tulla ja vielä helpompaa meillä on olla. Ammattitaidon hieronnoissa takaa vankka vuosien kokemus, toimiminen eri ammattiryhmien kanssa sekä jokaiselle asiakkaalle personoitu, asiakaslähtöinen ajattelu.

Miami toimii rauhallisessa ympäristössä keskellä kaupunkia. Paikalle pääsee kaikilla kulkuvälineillä, parkkipaikkoja on tarjolla reilusti välittömästi Miamin läheisyydessä.

Hoitoja on tarjolla laaja valikoima. Suurin osa asiakkaista turvautuu perinteisiin hierontoihin, mutta saatavilla on myös venytys, akuneulaus ja lämpöhoitoja. Urheiluhieronnassa on käytössä laaja kirjo otteita, joita et muualla koe.

Tervetuloa Miamin uusiin tiloihin osoitteeseen Kuninkaankatu 34 B. Otamme asiakkaita vastaan sovitusti ja joustavasti, toisinaan myös viikonloppuisin. Varattavissa olevat ajat löytyvät ajanvaraus-napin takaa, mutta myös kysymällä aika usein järjestyy.

Varaa aika

Palvelut

Hieronta

Urheiluhieroja Mikko Lepistö

Näppärillä sormilla ja monen vuoden kokemuksella aukeaa rautaisinkin paikka. Mikko tunnetaan mukavana ihmisenä ja Miamissa hierotaankin hyvässä hengessä.