Sokeroinnit

 

Sokerointi on karvanpoistomenetelmistä suosituimpia. Sokeritahna on valmistettu 100% luonnollisista ainesosista, eikä sen kehityksessä ole käytetty eläinkokeita.

Sokeroinnissa pehmeä tahna kietoutuu karvan ympärille ja karvatupen suuaukolle. Karva poistuu luonnolliseen kasvusuuntaan, mikä edesauttaa karvan irtoamista katkeamatta. Sokerointi on niin hellää, että sillä voi poistaa karvaa kuivemmaltakin iholta ja samaa ihoaluetta voi käsitellä massalla useammankin kerran.

Massa on hygienistä korkean sokeripitoisuuden vuoksi, jolloin bakteerit eivät pysty leviämään siihen. Se on myös turvallista vesiliukoisuutensa vuoksi, jos tahna pehmenee liikaa sen voi poistaa iholta vedellä. Se ei siis myöskään tartu terveisiin kosteisiin ihosoluihin, mutta kuorii samalla ihon pinnalta kuolleet ihosolut ja näin helpottaa pienempienkin karvojen irtoamista. Vesiliukoisena tuotteena se ei revi ihoa, eikä aiheuta vahinkoa tai ärsytystä.

Karvan pituudeksi riittää vähintään 2-3mm, suosittelemme kuitenkin aina höyläämisen jälkeen odottamaan noin 3-4 viikkoa ennen ensimmäistä sokerointia. Keskimääräinen sokerointiväli on noin 4-5 viikkoa, joka voi yksilöllisesti ja alueittain vaihdella.

Jos sokerointia toistaa säännöllisesti alkaa karvatuppi hiljalleen surkastua ja karva muuttuu hennommaksi ja ohuemmaksi. Pitkällä aikavälillä tämä saattaa johtaa karvojen pysyvään poistumiseen, mutta on prosessina kuitenkin hyvin hidas. Karvanpoistossa onkin hyvä keskittyä nauttimaan silkkisen pehmeästä ihosta.

Karvan hennontamisen nopeuttamiseen on erikseen karvanpoiston jälkeiset hoitotuotteet, jotka vaikuttavat pilkkoen ja pehmentäen karvan keratiinia. Käyttämällä näitä kotihoitona sokerointien väleissä, tavoittaa pehmeämmän karvan ja kivuttomamman sokeroinnin nopeammin. Suosittelemme sokerointi kertojen välillä hoitamaan ihoaluetta säännöllisesti kosteuttaen ja kuorien, tämä helpottaa ja nopeuttaa karvanpoistoa paikan päällä ja antaa kauniimman lopputuloksen.

Huomioithan ennen sokerointia:

  • Ihoa ei tulisi kuoria vuorokauteen ennen sokerointia, eikä muutamana seuraavana päivänä sokeroinnin jälkeen.

  • Kainaloiden sokeroinnin jälkeen ei suositella deodoranttia seuraavaan vuorokauteen.

  • Vältä lämpöä, hikoamista, voimakasta liikuntaa, solariumia, auringonottoa, saunomista ja uimista 1-2 vuorokautta sokeroinnin jälkeen.

  • Suosittelemme käyttämään löysiä vaatteita sokeroidun alueen mukaan muutaman päivän.

Bikini alueiden eroavaisuudet:

  • Bikini: Taipeen alueen sokerointi ja siistiminen perinteisten bikinien myötäisesti pakaraan asti.

  • Bikini String: Sokerointi string-mallisten bikinien mukaisesti, sisältäen takapuolen sokeroinnin.

  • Brassi: Karvanpoisto koko alueelle, sisältäen takapuolen sokeroinnin. Brassissa voi myös jättää pienen käsittelemättömän alueen.

Valikoimastamme löytyy laajasti eri alueiden sokerointia, joita voi varata yksittäin tai sokerointipaketteina. Sokerointipaketteihin on varattu aikaa laajemmille sokerointi alueille, joten ne sisältävät kehon muut alueet paitsi kasvojen alueet. Kasvojen alueet saa lisättyä paketteihin erikseen lisäpalveluista.

Annamme aina kolmen tai useamman isomman alueen sokeroinnista -10% alennuksen. Alennus lasketaan palvelun jälkeen kassalla.

Emme suosittele sokerointia alueille joissa: iho on palanut auringossa, on isoja mustelmia, varsiluomia tai suurentuneita kipeitä suonikohjuja. Emme suosittele sokerointia myöskään Roaccutan-kuurin aikana.

Miesten sokeroinnissa yhteydenotot puhelimitse tai sähköpostilla ennen ajanvarausta. 

Hoitojen sisällöistä tarkemmat tiedot hinnastossa.