Palvelutarjonta laajenee

Ensimmäisen liikkeen toimintavuoden aikana myös useat miehet ovat käyttäneet iloksemme kasvohoitojen, jalkahoitojen ja sokerointien palveluita. Siksi hinnastoon on päivittynyt uusi miehille kohdistettu oma kasvohoito. Miesten kasvohoidossa haetaan yksilöityä ja kivutonta hoitoa, ottaen huomioon miehille luontainen paksumpi iho ja sen tarpeet. Hoidon alussa tehdään ensikertalaisille ihoanalyysi, kuten muissakin kasvohoidoissa. Tarpeen mukaan käytettävissä tuotteissa yhdistellään miesten linjan hoitotuotteita muiden tuotteiden kanssa. Lähtökohtaisesti miesten linjan tuotteet on kehitetty helppoon ihon perushoitoon, mutta aktiiviaine pitoisemmiksi kuin perinteiset marketista saatavat ihonhoitotuotteet.

Miesten iho on naisten ihoa noin 20-30% paksumpi, sen talineritys on voimakkaampaa, se on joustavampi ja sisältää enemmän kollageenia. Näin ollen miesten iho säilyy kiinteänä pidempään ja iän tuomat muutokset saattavat näkyä vasta myöhemmin. Miesten iho vanhenee siis usein naisten ihoa hitaammin. 

Miesten kasvohoito kestää 60min ja sisältää:

  • Ihon alkupuhdistuksen (Puhdistustuote ja kasvovesi)
  • Kuorinnan
  • Lämpimän saunanaamion (Puhdistaa hellästi ja kivuttomasti ihohuokosia)
  • Hieronnan
  • Buusteri ja Seerumi
  • Paikallishoitotuotteet
  • Hoitovoide 

Koska kasvohoitoa markkinoidaan kivuttomana se ei sisällä mekaanista puhdistusta. Hoitoon voi lisätä varausvaiheessa mekaanisen ihonpuhdistuksen halutessaan. Tällöin hoitoaikaan tulee 30min lisää. Mekaanisessa ihonpuhdistuksessa ihohuokoset haudutetaan ensin lämmön avulla avoimiksi, jonka jälkeen komedoraudalla epäpuhtaudet painellaan pois ihohuokosista.  

Miesten sokerointi ja jalkahoito

Sokeri on tahnamaista ainetta, jolla poistetaan kehon karvat karvan kasvusuuntaan. Tämä tarkoittaa sitä, että karva poistuu luonnolliseen kasvusuuntaan helpommin ja kivuttomammin, kun taas vastakarvaan poistettaessa vahalla. Miehillä suosituimmat alueet ovat selkä, rinta ja vatsa. Erityisen pidettyä ylävartalon sokeroinnissa on ollut tunne, jolta vaatteet ovat tuntuneet päällä kun karvoitus on pois edestä. Suositusväli alueiden sokeroinnille on noin 4-6 viikkoa riippuen karvankasvu vauhdista. 

Sokeroinnin jälkeen iho jää pehmeäksi ja kesällä rusketus tarttuu tasaisemmin. Monet aloittavat karvanpoiston jo aikaisin keväällä, jotta karvan kasvuvaiheet saadaan pois. Muutaman kerran sokeroinnin jälkeen iho pysyy sileämpänä pidempään. Sokeroinnin jälkeen tulee välttää muutama vuorokausi liiallista hikoilua, kuntoilua, auringonottoa, saunaa ja uimista. Sokeroinnista löytyy kattavasti lisätietoja sivulta: Sokeroinnit. 

Klassinen jalkahoito on miesten varatuin jalkahoito, tämä on jalkahoidoista perinteisin ilman kynsien värilakkauksia, naamioita ja kuorintoja. Peruspiirteittäin klassinen jalkahoito keskittyy kynsien- ja jalkojen muutosten hoitamiseen. Jalkahoidon jälkeen olo on kevyt ja painon tunne jaloilta on poissa. Jokaisen jalkahoidon aikana tarjoillaan kupillinen kahvia tai teetä, tämä on siis oikein oivallinen palvelu esimerkiksi työpäivän jälkeen tai vapaapäivän aamulle.