CatioVital-kasvohoitojen aikakausi alkaa

Vuosi 2019 oli manuaalisten erikoiskasvohoitojen kulta-aikaa. Vuonna 2020 tuodaan esille CatioVital-hoidot ja niiden toimintaperiaatteet. Ultra- ja timanttikasvohoidot ovat tunnetuimmat laitekasvohoidot, moni näissä on käynytkin ja saattavat arastella näistä poikkeavia laitehoitoja.

Olen valinnut Mary Cohrin tuotteet ja laitteet niiden monipuolisuuden, jatkuvan kehityksen ja tuloksellisuuden vuoksi. Käytettävät aineet ovat korkealuokkaisia ja pohjautuvat puhtaaseen luontoon. CatioVital-hoidot pystyvät korvaamaan joitakin muita hoitoja ja kirurgisia toimenpiteitä ihoa vahingoittamatta. Tuotteet valmistetaan noudattaen farmaseuttisia standardeja ja ne on sertifioitu korkeimman laatustandardin mukaisesti. Näitä periaatteita olen käynyt todistamassa tehtaalla Ranskassa.

CatioVital Youth (60min)- vaikuttaa dynaamisen ionisaation avulla, jossa elektrodien kautta kulkevan sähkövirran avulla syväimeytetään geeliseerumin hoitavat aineet syvälle ihoon. Kasvohoito yksilöidään imeytettävän seerumin mukaan.

Kuudesta versiosta katsotaan tarpeellisin:

  • Kosteuttava
  • Ravitseva
  • Puhdistava
  • Nuorentava
  • Pigmenttimuutokset
  • Ihon valmistaminen aurinkoon ja auringon jälkeen korjaava

Ionisaation ansiosta seerumit imeytyvät nopeasti, tehokkaasti ja syvälle, eikä hoito jää vaikuttamaan vain ihon pintakerroksiin.

Ennen seerumin imeyttämistä ihohuokoset puhdistetaan lämpimällä naamiolla. Tähän on helppo yhdistää halutessa mekaaninen puhdistus.

CatioVital Lifting (60min)- vaikuttaa stimuloimalla kasvojen lihaksia. Iholle levitetään hoitava geeliseerumi, jonka jälkeen elektrodien kautta kulkevan sähkövirran avulla pulssimaisesti aktivoidaan lihaksia. Lihasten aktivointi tuntuu iholla pienenä väreilynä.

Kasvojen iho veltostuu hiljalleen lihasten työskennellessä vähemmän. Urheilu ylläpitää vartalon nuoruutta, joten kasvojen lihaselvytys kohottaa kasvojen piirteitä.

Ennen lihasten stimulointia kasvojen lymfakanavat käsitellään kevyesti elektrodipäillä. Tämä laittaa nesteet ja kuonat liikkeelle kudoksesta, jolloin saadaan paras tulos aikaiseksi stimulaatiossa.

Lifting hoito on vahvasti ihoa virkistävä ja anti-age-hoitolinjan ainoa lihaksissa asti vaikuttava kiinteyttävä hoito. Stimuloinnin voimakkuus valitaan sietokyvyn mukaan. Säännöllisissä Lifting hoidoissa stimulaation voimakkuutta voidaan hiljalleen nostaa, kuten saliharjoitteluissakin painoja lisätään lihasten kehittyessä. Turvallinen vaihtoehto esteettiselle kirurgialle.

CatioVital Deluxe (120min)- on täydellinen kuningatarhoito, jossa yhdistyvät CatioVital Youth ja CatioVital Lifting hoidot. Hoidossa tehdään normaalia pidempi hieronta (noin 30min), riippuen muiden vaiheiden kestosta.

Express hoidot CatioVital Youth ja Lifting (n. 35min)- ovat pikaversioita tunnin laitehoidoista. Pikaversiossa tehdään alkupuhdistus, kuorinta, laiteosuudet ja laitetaan hoitovoiteet. Näitä voi ottaa yksittäin tai sarjahoitoina. Sarjahoidoilla muutaman kerran vuodessa saadaan nopeutettua tuloksia ja buustattua ihoa. Sarjahoitojen hinnat määräytyvät käyntikertojen mukaan, tällöin toistuvuuden tulee olla 1-2 kertaa viikossa.

Kasvohoitojen ajan varaaminen

Varatessasi ajan 60min erikoiskasvohoitoihin tai laitehoitoihin, paikan päällä katsotaan hoidon soveltuvuus ja tarvittaessa hoito voidaan vaihtaa toiseen. Jos viime käynnistä on aikaa tai olet tulossa ensimmäistä kertaa, tehdään ennen hoidon aloittamista konsultaatio (10-15min). Tämän aikana kosmetologi kysyy täsmentäviä kysymyksiä mm. ihonhoidon tottumuksista kotona, tarkastelee mahdollisia muutoksia, toteaa ihotyypin, parhaan mahdollisen hoitomuodon ja käytettävät tuotteet. Varaathan tällöin siis itsellesi hieman lisäaikaa. Ilmoitathan etukäteen hoitoa varatessasi mikäli sinulla on allergioita, jotka saattavat vaikuttaa hoidon kulkuun. Ensimmäisen kasvohoidon yhteydessä annetaan mukaan yksilöity resepti ihon kotihoitoon, jonka mukaan voi päivittää kasvohoito tottumuksia ja kotihoitotuotteita.