Hieronnat ja vartalohoidot

 

Valikoimassamme on paljon vaihtoehtoja vartalolle, haki sitten klassista- tai urheiluhierontaa, kevyempää hemmotteluhierontaa tai ihoa helliviä vartalohoitoja.

Hierontapalveluista Mikko tarjoaa laadukkaat klassiset- ja urheiluhieronnat perinteisellä otteella tai eri variaatioilla asiakasta kuunnelle. Mikon hierontapalvelut löytää hierontapalveluiden hinnastosta.

Mia tarjoaa kevyemmät hemmotteluhieronnat ja vartalohoidot. Perinteiset aroma- ja kuumakivihieronnat tehdään hierontatyylille ominaisin liikkein. Aroma-, kuumakivi- ja vartalohoidot tehdään koko vartalolle asiakkaan toiveita kuunnellen.

Kuten kasvo-, myös vartalohoidoissa käytämme laadukkaita Mary Cohrin hoitotuotteita.

Klassinen- tai urheiluhieronta on vaihtoehto, kun tarvitsee syvempää hoitoa lihaksille. Hieronnat tehdään varatun ajan mukaan paikallisempina- tai laajempina hierontoina. Hieronnan voimakkuus katsotaan asiakaskohtaisesti.

Aromahieronta on tuoksuvalla öljysekoituksella tehtävä hemmotteluhieronta. Aromahieronnassa hierotaan pinnallisia lihaksia soljuvin ja rauhallisin ottein hierontatyylille ominaisin liikkein. Hieronnan tuoksuvat eteerisetöljyt vaikuttavat valitun öljyn vaikutuksien mukaisesti imeytymällä ihon läpi verenkiertoon ja jonkin verran myös hengityksen kautta.

Emme suosittele aromahierontaa, jos olet raskaana tai imetät.

Kuumakivihieronta on lämpimillä basalttikivillä tehtävä rentouttava hieronta. Hieronta on lähtöisin Hawaijilta, Tiibetistä ja Intiasta, missä hieronnalla on hoidettu kipuja ja hermostollisia ongelmia. Kivien lämpö on noin 50 astetta, hieronnan aikana osa niistä asetellaan vaikuttamaa eripuolille kehoa ja osalla hierotaan hierontatyylille ominainen hieronta. Kuumakivihieronta on myös soljuva ja rauhallinen, mutta lämmin ja tuoksuton hieronta.

Emme suosittele kuumakivihierontaa, jos olet raskaana tai sinulla on diabeteksen aiheuttamia tuntopuutoksia.

Kuumakivi- ja aromahieronnasta on saatavilla myös yhdistelmähieronta.

Täydellinen vartalohoito on koko vartalon ihonhoito kaulasta alaspäin. Tämä palvelu kattaa myös jalkavoiteen ja käsivoiteen levityksen, sekä viimeistelyn makean tuoksuisella vartalosuihkeella. Hoidossa käytettävät tuotteet sopivat myös herkälle ja atooppiselle iholle.

Fresh Up-vartalolle on pikaversio vartalohoidosta, jonka sisältöön voi vaikuttaa. Kosteusvoiteen sijaan voi vartalolle valita joko glitteröljyn tai itseruskettavan vaahdon.

Hoitojen sisällöistä tarkemmat tiedot hinnastossa.