Hinnasto

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista ajoista on yrityksellä oikeus periä 50% palvelun hinnasta ja peruuttamattomista ajoista 100% palvelun hinnasta.

Hieronta

30min

Hinta 30€

Hieronta

45min

Hinta 39€

Hieronta

60min

Hinta 49€

Hieronta

75min

Hinta 59€

Hieronta

90min

Hinta 69€

Hieronta

120min

Hinta 84€

Hieronta + Kuumakivet

60min

Hinta 63€

Kuka olen?

Mikko Lepistö

Urheiluhieroja

Miltä kuulostaa laadukas, ammattitaitoinen ja tarpeitasi vastaava hieronta?

Miamissa asiakkaita ottaa vastaan urheiluhieroja Mikko Lepistö. Mikko on toiminut hierojana jo reilusti yli kymmenen vuoden ajan. Parhaiten Mikon kädenjälki tunnetaan urheilijoiden keskuudessa, mutta kokemusta on kerennyt kertyä laajalti myös muilla aloilla toimivien ihmisten parista. Erityismaininnan saa Mikon niskan ja pään hieronta, joka on ehdottomasti kokeilun arvoinen.

Älä anna urheiluhieronnan kuitenkaan hämätä. Mikko tekee myös erittäin rentouttavia klassisen hieronnan metodeja kunnioittavia hoitoja. Löydät siis varmasti juuri sinulle sopivan hieronnan Miamista.

Hierontaa voidaan tehostaa eri menetelmin esim. akupunktiolla. Myös urheiluhieronnan parissa erittäin suositut streching-hoidot (venyvyyden lisäys) ovat saatavilla nyt. Jos et vielä ole kokeillut kehittämäämme kuumakivi- ja klassisen hieronnan yhdistelmää, niin suosittelemme sitä lämpimästi.

Mikko tunnetaan mukavana ihmisenä ja Miamissa hierotaankin hyvässä hengessä. Tervetuloa rentoutumaan!