Jalkahoidot

 

Jalkahoito valikoimastamme löytyy perinteisiä-, hemmottelevia- ja lyhyempiä jalkahoitoja. Jokaisen jalkahoidon sisältö ja ongelmakohtien hoito huomioidaan yksilöllisesti ja pienet muutokset hoidonkulussa on mahdollista toteuttaa. Jalkahoidoissa tehtävän hieronnan pituus määräytyy ajallisesti jalkojen vaativuuden mukaan. Hoidoissa joihin sisältyy värillinen kynsien lakkaus annamme aina värilakan mukaan.

Käytämme jalkahoidoissa saksalaista Peclavus-tuotemerkkiä. Peclavus-tuotteet ovat hoitaneet jalkoja jo yli 50-vuoden ajan, ne on valmistettu luonto- ja ympäristöystävällisesti, eivätkä ne sisällä synteettisiä hajusteita tai väriaineita. Tuotteiden kasviperäisiä ainesosia ei ole säteilytetty, eikä niiden kehityksessä ole käytetty eläinkokeita. Vahvuutena on myös tuotteiden monipuolinen valikoima, joista löytyy niin perustuotteet, herkän ihon tuotteet, diabeetikoille sopivat tuotteet sekä tuotteet ongelmakohtien täsmähoitoon.

Peclavuksen linja on, että luonnosta löytyy kaikki tarpeellinen ihon hoitoon. Iho on suurin tuntoelimemme, mutta sillä on myös uskomaton kyky uudistaa itseään, tämän luonnollinen tukeminen on tuotekehityksen tärkein tavoite.

Klassinen jalkahoito on jalkahoidoista perinteisin. Tähän hoitoon ei sisälly värillinen kynsien lakkaus. Hoidon loppuvaiheessa kynnet lakataan värittömällä lakalla tai niille hierotaan kynsiä- ja kynsinauhoja hoitava öljy. Tämä jalkahoito on miehillekin mieleinen.

Täydellinen jalkahoito on klassista jalkahoitoa hieman hemmottelevampi. Jalkahoito eroaa klassisesta kuorinnalla ja värillisellä lakkauksella. Tämä on jalkahoitojen suosituin palvelu.

Spa-jalkahoidossa saa hieman täydellistä jalkahoitoa enemmän. Lämmittävän hieronnan jälkeen levitetään vaikuttamaan naamio joka viilentää, virkistää, kosteuttaa ja poistaa jaloilta painon tunteen. Tämä on jalkahoidoista kattavin palvelu.

Fresh Up on pikapiristys jaloille. Kuorinta tehdään kauttaaltaan sääriin/polviin asti, jonka jälkeen loppuaika jalkoja hierotaan perusteellisesti.

Fresh Upin voi erikseen sovittaessa muuttaa myös kynsien hoidoksi.

Pedi Peeling on jalkojen erikoishoito. Tämä mini spa-hoito on täydellinen pikafiksaus kun jalkapohjien kuivuus häiritsee. Jalkapohjien kuivat kohdat haudutetaan kuorintageelin ja tossujen kanssa, jonka jälkeen irronnut kuollut ihosolukko raspataan pois. Jos jalkapohjissa on kerrostunutta kovaa keltaista kovettumaa, suosittelemme varaamaan pidemmän jalkahoidon.

Emme suosittele Pedi Peeling hoitoa, jos sinulla on rakkoja tai jalkojen iho on rikki.

Muista jalkahoidoista poiketen Pedi Peeling tehdään Mary Cohrin tuotteilla. 

Hoitojen sisällöistä tarkemmat tiedot hinnastossa.