Kasvohoidot

 

Valikoimastamme löytyy erilaisia perinteisiä-, manuaalisia- ja laitekasvohoitoja. Valtaosa hoidoista kestää tunnin. Tarkoituksenamme on, että meiltä voi varata minkä tahansa 60min kestävistä kasvohoidoista. Ennen hoitoa iho analysoidaan ja käydään tarvittavat ongelmakohdat läpi, jonka jälkeen valitaan hoitovaihtoehdoista iholle sopivin. Varaathan siis ensimmäisellä kerralla itsellesi ylimääräistä aikaa noin 10-15min.

Mekaaninen ihonpuhdistus ei automaattisesti sisälly kasvohoitoihin, sen voi halutessaan valita lisäpalveluista hoidon yhteyteen.

Käytämme kasvohoidoissa laadukasta ranskalaista ammattituotesarjaa, jota on saatavilla vain valituista hoitoloissa. Mary Cohrin on perustanut farmasian tohtori Jean-Daniel Mondin. Tuotteet on kehitetty plastiikkakirurgia huomioon ottaen ja niitä on käytettykin kyseisten leikkausten yhteydessä. Sarja kehittää jatkuvasta kauneudenhoitotiedettä, joka takaa korkealuokkaiset hoitotuotteet ja puhtaaseen luontoon pohjautuvat tehokkaat aktiiviaineet.

Mary Cohr kuuluu valmistajiin, jotka ovat saaneet VERITAS-sertifiointitoimiston myöntämän korkeimman ISO 22716-laatusertifikaatin. Laboratoriot noudattavat myös ISO 14001-standardia, joka perustuu ympäristötehokkuuden jatkuvat parantamisen periaatteelle.

Klassinen kasvohoito, Täydellinen kasvohoito, Fresh Up-kasvohoito ja Miesten kasvohoito

Perinteiset kasvohoidot tehdään myös ammattituotteilla, mutta ne eivät sisällä erikseen aktiiviainetiivisteitä kuten muut tehohoidot. Hoidot sopivat lähtökohtaisesti kaikille pieneen ihon hemmotteluun. Käytettävät tuotteet valitaan yksilöllisesti ihoanalyysin jälkeen ihon tarpeiden mukaan.

Miesten kasvohoito on uutuus, joka on kohdennettu kivuttomana hoitona miehille. Hoidossa käytetään muiden tuotteiden kanssa miesten iholle kohdistettuja hoitotuotteita.

Age Firming, Age Repair, Dermo Peeling ja PhytOxygene

Erikoiskasvohoidot ovat manuaalisia tehohoitoja, joissa käytetään aktiiviainetiivisteitä. Hoito valitaan ihonhoidollisten kauneustavoitteiden mukaan. Kaikki erikoiskasvohoidot kestävät 60 minuuttia.

Age Firming ja Age Repair ovat hoitokategorian laitteettomat anti-age-kasvohoidot.

Age Firming on hoidoista kiinteyttävämpi ja kasvoja muotoilevampi. Hoito toteutetaan normaalia kasvohoitoa tahdikkaammin erikoistuotteita käyttäen.

Age Repair on nuorentava ja ihoa tasoittava hoito. Aktivoiva seerumihoito, jossa tehdään pitkä anti-age-hieronta. Hoidon jälkeen ei suositella ehostusta saman vuorokauden aikana.

Dermo Peeling ja PhytOxygene ovat manuaalisia puhdistavia, kuorivia ja kirkastavia kasvohoitoja.

Dermo Peeling on kuorintahoito aknearville, pigmenttimuutoksille, tunkkaiselle- ja samealle iholle. Hoidon kahdesta kuorintavaihtoehdosta valitaan iholle sopivin, myös herkälle iholle.

PhytOxygene on erikoishoitojen uutuus nykypäivän haasteisiin. Detox-hoito, joka puhdistaa ja parantaa ihohengitystä. Sopii ensimmäiseksi kasvohoidoksi.

CatioVital Youth, CatioVital Lifting, CatioVital Deluxe ja Eye Lifting

CatioVital-hoidot ovat kasvohoitojen tuloksellisimmat hoidot. Laitehoidot, joissa käytettävät tuotteet valitaan kauneustavotteiden mukaan.

CatioVital Youth vaikuttaa dynaamisen ionisaation avulla, jossa elektrodien kautta kulkevan sähkövirran avulla syväimeytetään geeliseerumin hoitavat aineet syvälle ihoon. Ionisaation ansiosta seerumit imeytyvät nopeasti ja tehokkaasti, eikä hoito jää vaikuttamaan vain ihon pintakerroksiin. Kasvohoito yksilöidään imeytettävän seerumin mukaan.

Hoitovaiheisiin kuuluu ennen seerumin imeyttämistä ihohuokosten puhdistaminen lämpimällä naamiolla.

CatioVital Lifting tehokiinteyttäjä vaikuttaa stimuloimalla kasvojen lihaksia. Iholle levitetään hoitava geeliseerumi, jonka jälkeen elektrodien kautta kulkevan sähkövirran avulla pulssimaisesti aktivoidaan lihaksia. Lifting-hoito on anti-age-hoitolinjan ainoa lihaksissa asti vaikuttava kiinteyttävä hoito.

Hoitovaiheisiin kuuluu ennen lihasten stimulointia kasvojen lymfakanavien käsittely.

CatioVital Deluxe on kuningatarhoito, jossa yhdistyvät CatioVital Youth ja CatioVital Lifting-hoidot, hoidossa tehdään normaalia pidempi hieronta (noin 30min), riippuen muiden vaiheiden kestosta. Tämä on palveluvalikoiman täydellisin kasvohoito.

Eye Lifting on kiinteyttä hoito silmänympärysiholle. Hoidossa tehdään kevyt hoito koko kasvoille, mutta keskitytään silmänympärysihon alueelle. Huomioithan että ennen hoitoa tulee poistaa piilolinssit.

Express ja yhdistelmähoidot

Express-hoidot ovat pikaversioita tunnin laitehoidoista ja kestävät noin 35min. Näitä saa myös sarjahoitoina.

Yhdistelmähoidot ovat kaksi erikoishoitoa yhdessä hoidossa. Ihon tilanteen mukaan yhdistettäväksi valitaan yksi manuaalisista erikoishoidoista ja yksi laitehoito. Näin saadaan samaan hoitoon aktiiviainetiivistetuotteet ja laitehoitojen tehokkuus.

Hoitojen sisällöistä tarkemmat tiedot hinnastossa.