Hinnasto

Hyvä asiakas,

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Kasvohoidon päätteeksi saat mukaasi ihonhoitoreseptin. Tähän valittujen tuotteiden avulla on hoitotulosta helppo ylläpitää kotona. Varaathan ensimmäiselle kerralle 10-15min ylimääräistä ihoanalyysiin.

Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista ajoista on yrityksellä oikeus periä 50% palvelun hinnasta ja peruuttamattomista ajoista 100% palvelun hinnasta.

Perinteiset kasvohoidot
Klassinen kasvohoito 45min 53€ Ihon alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, naamio, buusteri, seerumi, paikallishoitotuotteet ja hoitovoide.
Täydellinen kasvohoito 75min 86€ Ihon alkupuhdistus, kuorinta, kulmien siistiminen, hieronta, naamio, naamion aikana kevyt päähieronta, buusteri, seerumi, paikallishoitotuotteet ja hoitovoide kasvoille, sekä kukkainen käsivoide käsille.
Fresh Up-kasvohoito 30min 37€ Ihon alkupuhdistus, kuorinta, naamio, buusteri, seerumi, paikallishoitotuotteet ja hoitovoide.
Miesten kasvohoito 60min 69€ Ihon alkupuhdistus, kuorinta, ihohuokosten puhdistaminen lämpimällä saunamaskilla, pitkä hieronta, buusteri, seerumi, paikallishoitotuotteet ja hoitovoide. Hoidossa käytetään miesten linjan tuotteita. Hoitoon voi yhdistää halutessa lisäpalveluista mekaanisen puhdistuksen.
Rhea-kasvohoidot
DermoLayerin 60min 98€ Sisältää kahdeksan kerroksellista, sinun tarpeidesi mukaan valittua hoitovaihetta, jotka aktivoivat tehokkaasti ihosi toimintoja ja antavat sille elinvoimaa. (Vegaaninen)
DermoLayerin 80min 128€ Sisältää kymmenen kerroksellista, sinun tarpeidesi mukaan valittua hoitovaihetta, jotka aktivoivat tehokkaasti ihosi toimintoja ja antavat sille elinvoimaa. (Vegaaninen)
Hajusteeton Sense-kasvohoito 60min 65€ Tuoksuton hoito herkälle ja reagoivalle iholle Rhean-protokollan mukaisesti. (Vegaaninen)
Erikoiskasvohoidot
PhytOxygene 60min 90€ Ihon alkupuhdistus, kuorintageeli, toksiineja ja epäpuhtauksia imevä pro-oxygen naamio, virkistävällä ja raikastavalla eteerisellä hierontageelillä hieronta decoltee-hartia-niska-kaula-kasvot, paikallishoitotuotteet ja hoitovoide.
Age Firming 60min 92€ Ihon alkupuhdistus, kaksoiskuorinta, kasvoja muotoileva ja kiinteyttävä hieronta, precise lift-täsmäkohotus juonteille, erikoiskuitunaamio, erillinen decolteenaamio, paikallishoitotuotteet ja hoitovoide. 
Age Repair 60min 92€ Ihon alkupuhdistus, kuorinta, kirkastava C-vitamiiniseerumi, anti-age-aktiiviaineseerumilla hieronta decoltee-hartia-niska-kaula-kasvot, erikoiskuitunaamio, paikallishoitotuotteet ja hoitovoide.
Age SIGNeS Reverse 60min 138€ Ihon alkupuhdistus, anti-age kuorinta, kirkastava anti-age-C-vitamiiniseerumi, anti-age-aktiiviaineseerumilla hieronta decoltee-hartia-niska-kaula-kasvot, erikoisnaamio, paikallishoitotuotteet ja hoitovoide. Hoidossa käsitellään myös kämmenselät.
Dermo Peeling 60min 92€ Ihon alkupuhdistus, PH-kuorinta tai herkän ihon Dermabrasion-kuorinta, hieronta decoltee-hartia-kaula-kasvot, erikoisnaamio, buusteri, seerumi, paikallishoitotuotteet ja hoitovoide.
Multi Purete 45min 62€ Ihon alkupuhdistus, entsymaattinen kuorinta, savinaamio, syväpuhdistava seerumi, paikallishoitotuotteet ja hoitovoide. Puhdistava kasvohoito nuorelle iholle. Sisältää nopean, muutamien mustapäiden poiston. Jos tarvitset perusteellisempaa puhdistusta lisää lisäpalveluista mekaaninen ihonpuhdistus.
CatioVital -laitehoidot
CatioVital Youth 75min 103€ Ihon alkupuhdistus, kuorinta, ihohuokosten puhdistaminen lämpimällä saunamaskilla, geelimäisen seerumin imeytys, hieronta decoltee-hartia-niska-kaula-kasvot, silmänympärysnaamio, kasvonaamio, buusteri, seerumi, paikallishoitotuotteet ja hoitovoide. Hoitoon voi halutessaan yhdistää mekaanisen puhdistuksen lisäpalveluista.
CatioVital Lifting 75min 105€ Ihon alkupuhdistus, kuorinta, kasvojen pohjustus kiinteyttävällä geeliseerumilla, lymfakanavien käsittely, jumppa, hieronta decoltee-hartia-niska-kaula-kasvot, silmänympärysnaamio, kasvonaamio, buusteri, seerumi, paikallishoitotuotteet ja hoitovoide.
CatioVital Deluxe 120min 160€ Ihon alkupuhdistus, kuorinta, ihohuokosten puhdistaminen lämpimällä saunamaskilla, geelimäisen seerumin imeytys, kasvojen pohjustus kiinteyttävällä geeliseerumilla, lymfakanavien käsittely, jumppa, n. 30min hieronta decoltee-hartia-niska-kaula-kasvot, silmänympärysnaamio, kasvonaamio, buusteri, seerumi, paikallishoitotuotteet ja hoitovoide.
EXPRESS CatioVital Youth tai Lifting 45min 59€ Sarjahoitona tai pienemmän budjetin laitehoitona. Ihon alkupuhdistus, kuorinta, laitehoito-osuus, buusteri, seerumi, paikallishoitotuotteet ja hoitovoide. Kuukauden sisällä sarjahoitona 4-6 kertaa edullisemmin 49,00€/kerta.
Yhdistelmä kasvohoito 80min Kasvohoito, jossa yhdistyy erikoishoitojen aktiiviainetuotteiden vaikutus ja CatioVital-laitehoitojen tehokkuus. Yhdistelmähoidot valitaan ja katsotaan paikan päällä. Hoidon hinta: CatioVital-laitehoito -40% hinnasta + erikoiskasvohoidon hinta. Yhdistelmään soveltuu CatioVital Youth, CatioVital Lifting, PhytOxygene, Dermo Peeling, Age Firming ja Age Repair.
Lisäpalveluina kasvohoitoihin
Silmänympärysihon tehohoito 53€
Mekaaninen puhdistus  29€
Puhdistava lämpönaamio (yksinään tai mekaanisen puhdistuksen kanssa) 20€
Kulmien muotoilu  15€
Kasvojen alueen sokerointi 15€/alue
Päähieronta  15€
Ripsien ja kulmien värjäys + muotoilu  25€
Ripsien värjäys  19€
Ripsien värjäys ja kulmien muotoilu  20€
Kulmien värjäys ja muotoilu 19€
Käsille
Minimanikyyri 30min  30€ Kylvetys, kynsinauhojen hoito, kynsien siistiminen viilaamalla, vaalea lakkaus ja käsivoide.
Parafiinihoito 50min  49€ Käsien kylvetys tai kuorinta, kynsien siistiminen viilaamalla, kynsinauhojen hoito, kynsinauhaöljy, lämmittävä ja kosteuttava parafiininaamio sekä käsivoide.
Lisäpalveluna värilakkauksella 15min  +15€ Lakkapullon saa omaksi
Silmänympärysihon tehohoidot
Eye Lifting 45min 58€ Ihon alkupuhdistus, kuorinta, täsmähieronta silmänympärysiholle, silmänympärysihon lihasten jumppa, paikallinen kuitukangasnaamio, buusteri, seerumi, paikallishoitotuotteet ja hoitovoide.
Hieronnat ja vartalohoidot
Aromahieronta (75min)  75€ Rentouttava hieronta koko vartalolle tuoksuvalla öljyllä.
Kuumakivihieronta (75min) 79€ Perinteinen lämmittävä ja rentouttava kuumakivihieronta koko vartalolle. Hieronnan päätteeksi viimeistely vartalosuihkeella.
Kuumakivi + aromahieronta (90min)  93€ Perinteinen rentouttava ja lämmittävä kuumakivihieronta yhdistettynä tuoksuvaan aromahierontaan. Hieronta koko vartalolle.
Täydellinen vartalohoito (90min)  98€ Vartalon kuorinta, rentouttava kokovartalon hieronta, kosteusvoide, jalkavoide, käsivoide ja hoitosuihke.
Fresh Up-vartalolle (30min) 46€ Valittavissa: Vartalon kuorinta, kosteusvoide ja hoitosuihke. Vartalon kuorinta, kimalteleva glitteröljy ja hoitosuihke. Vartalon kuorinta, asteittain ruskettava vaahto ja hoitosuihke.
Ripset ja kulmat
Ripsien ja kulmien värjäys + muotoilu (vegaanisesti +3€) 29€
Ripsien värjäys  (vegaanisesti +3€) 19€
Ripsien värjäys ja kulmien muotoilu (vegaanisesti +3€) 23€
Kulmien värjäys ja muotoilu (vegaanisesti +3€) 19€
Lash Lift – ripsien kestotaivutus & värjäys (vegaaninen, n.120min) 85€
Jalkahoidot
Klassinen jalkahoito 75min 66€ Lämmin kylvetys, kynsien- ja kynsinauhojen hoito, kovettumien poisto ja ongelmakohtien hoito, kirkas lakkaus tai hoitoöljy, hieronta jalkapöytä-jalkapohjat-sääret, paikallishoitotuotteet, jalkavoide ja virkistävä suihke.
Täydellinen jalkahoito 90min  79€ Lämmin kylvetys, kuorinta, kynsien- ja kynsinauhojen hoito, kovettumien poisto ja ongelmakohtien hoito, kynsien lakkaus, kynsilakkasuihke, hieronta jalkapöytä-jalkapohjat-sääret, paikallishoitotuotteet, jalkavoide ja virkistävä suihke. Lakkapullon saa omaksi.
Spa-jalkahoito 105min  94€ Lämmin kylvetys, kuorinta, kynsien- ja kynsinauhojen hoito, kovettumien poisto ja ongelmakohtien hoito, kynsien lakkaus, kynsilakkasuihke, hieronta jalkapöytä-jalkapohjat-sääret, virkistävä naamio, paikallishoitotuotteet, jalkavoide ja virkistävä suihke. Lakkapullon saa omaksi.
Pedi Peeling-mini spa-hoito 30min  40€ Jalkapohjien desinfiointi, PH peeling-kuorintageeli kuorintaa kaipaaville ihoalueille, vaikutusta tehostavat tossut, käsittely raspilla, jalkavoide ja virkistävä suihke.
Fresh Up-jaloille 30min   37€ Jalkapohjien desinfiointi, kuorinta ja hieronta jalkapöytä-jalkapohjat-sääret, jalkavoide ja virkistävä suihke. (Erikseen sovittavissa palvelun muuttaminen: Kynsien hoito ja leikkaus, jalkavoide ja suihke.)
Sokeroinnit  (miesten sokeroinnissa yhteys ensin puhelimitse tai sähköpostilla)
Kainalot  24€
Kyynärvarret/Bikini/Pakarat 33€
Sääret  42€
Reidet  40€
Brassi 1. käynti  73€ 
Brassi ylläpito 4-5 viikon sisällä 56€
Bikini string 1. käynti 58€
Bikini string ylläpito 4-5 viikon sisällä 48€
Huulet/Kulmat/Leuka/Posket 15€
Selkä 49€
Rinta ja vatsa 49€
Sokerointipaketit (miesten sokeroinnissa yhteys ensin puhelimitse tai sähköpostilla)
2. alueen sokerointipaketti n.75min  2. alueen sokerointi, ei sisälly kasvojen alueet. Ihoalueen puhdistus, sokerointi ja karvaa heikentävä kosteusvoide. Hinta määräytyy sokeroitavien alueiden mukaan.
3. alueen sokerointipaketti n.105min 3. alueen sokerointi, ei sisälly kasvojen alueet. Ihoalueen puhdistus, sokerointi ja karvaa heikentävä kosteusvoide. Hinta määräytyy sokeroitavien alueiden mukaan, 3. aluetta -10%.
4. alueen sokerointipaketti n.120min  4. alueen sokerointi, ei sisälly kasvojen alueet. Ihoalueen puhdistus, sokerointi ja karvaa heikentävä kosteusvoide. Hinta määräytyy sokeroitavien alueiden mukaan, 4. aluetta -10%.
5. alueen sokerointipaketti n.150min  5. alueen sokerointi, ei sisälly kasvojen alueet. Ihoalueen puhdistus, sokerointi ja karvaa heikentävä kosteusvoide. Hinta määräytyy sokeroitavien alueiden mukaan, 5. aluetta -10%.

Kuka olen?

Mia Nieminen

SKY-Kosmetologi ja Mary Cohr-Ihoterapeutti

Oman liikkeen laittaminen lähti suoraan sydämestä, kun ensin olin hetken aikaa työskennellyt muutamissa liikkeissä vuokratuolilla. Erään vuokratuolipaikan yhteydessä tutustuttiinkin sitten Mikon kanssa ja lähdettiin rakentamaan omaa visiota hieman erilaisesta, lämminhenkisestä ja rennosta hoitolasta. Onneksemme löydettiinkin pian hyvä liiketila ihan Tampereen sydämestä.

Oman liikkeen myötä olen erikoistunut erityisesti kasvohoitoihin ja kasvohoitojen sarjahoitoihin. Käytössäni on CatioVital Cellular Energy-laitehoidot laiteversiolla, joita ei toistaiseksi uudella laitteella muualla Tampereella ole saatavilla. Oman liiketoiminnan ensimmäisen vuoden aikana pääsin jo ainutlaatuiselle matkalle Ranskaan, tutustumaan tehtaalle ja Pariisiin koulutushoitolaan.

SKY-nimike tarkoittaa, että olen koulutettu kosmetologi ja minut on hyväksytty Suomen Kosmetologien Yhdistyksen jäseneksi, jonne liityin heti valmistuttuani ammattiin vuonna 2016. Opiskelin alan kahvilatyön ohessa ja valmistumisen jälkeen vaihdoin täysipäiväiseksi kosmetologiksi kylpylän yhteyteen. Nyt aika kuluu välillä myös seminaareissa ja koulutuksissa, sekä muun yritystoiminnan kehittämisen ohessa.