Anti-age-hoitolinja

UV-säteet, saasteet, pakkasenpuremat, auringonpolttamat, huonot elintavat, perintötekijät, vähäinen nesteytys, tupakointi, jotkin lääkkeet ja sairaudet, stressi yms. vaikuttavat kaikki muutosten kehittymiseen ja ikääntymisen näkymiseen.

Ikääntyminen on luonnollista ja se tapahtuu meille kaikille, solujen jakautumisen hidastuminen, kollageenin väheneminen ja sen vetolujuuden häviäminen, kudostiheys väljenee, iho ohenee ja näyttää väsyneemmältä. Luontaisten rasvojen määrän väheneminen aiheuttaa ihon kuivumisen herkemmin, iho saattaa kutista, siihen saattaa tulla herkemmin tulehduksia ja myös haavat paranevat hitaammin. Ikääntyminen on käynnissä koko ajan, se alkaa jo siitä kun saamme alkumme ja kehittyy jatkuvasti.

Ihomme sisältää valtavasti erilaisia ainesosia, jotka vaikuttavat sen toimintaan. Siihen kuuluu paljon muutakin kuin vesi, kollageeni ja solut. Nuorentavan kasvohoidon salaisuus on syöttää iholle ravintotiivisteillä juuri niitä aineita joita iho sisältää luonnostaankin, mutta joiden määrä vähenee iän mukana. Yksi suurimmista on solujen ravintoainetiiviste, jota käytetään myös sairaaloissa keinotekoisen ihon soluviljelyissä. Se yksinään sisältää jopa 56 erilaista iholle ominaista ainesosaa, joihin lukeutuu mm. kivennäisaineita, aminohappoja, vitamiineja ja biologisia aktiiviaineita.

Age Repair-kasvohoito vaikuttaa tehokkaasti dermiksessä asti, sillä hoidon kehityksessä on yhdistetty teknologiaa menetelmiin ja aktiiviaineisiin, jotka tarjoavat iholle näkyviä tuloksia. Tämän hoidon aktiiviainepitoisuudet ovat niin suuria, että hoidon voi tehdä siinä vaiheessa kun iholla on jo näkyviä muutoksia, se on ohentunut, mahdollisesti punoittava ja herkistynyt. Kasvohoito toteutetaan manuaalisesti ilman laitteita siihen kehitellyn kaavion mukaisesti. Lämmin iho täytetään ja aktivoidaan hoitoseerumeilla, jotka imeytetään ihoon 2-osaisen pitkän hieronnan kautta.

Hoito jättää iholle täyteläisen ja pehmeän tunteen. Kasvohoidon aikana iholle palautetut ravintoaineet jättävät hyvinvoivan ja elinvoimaisen hehkun. Vaikutus tapahtuu ihoa tasoittaen, kiinteyttäen, tiivistäen, kirkastaen ja kosteuttaen. C-vitamiini vaalentaa mahdollisia pigmenttimuutoksia.

Täyteläisyyden ja korkean seerumipitoisuuden vuoksi, tämän kasvohoidon jälkeen ei suositella laitettavaksi ehostusta samana päivänä.

Kasvohoidon tärkeimmät vaiheet

Hoidon aloitus puhdistustuotteilla

Luonnollinen selluloosa-mantelikuorinta

Solujen ravintotiiviste + C-vitamiinipulveri

Hyaluronihapposeerumilla anti-age-hieronta + hemmotteluhieronta

Kollageeni kuitukangasnaamio

Paikalliset hoitotuotteet, hoitovoide ja suihke

 Aktiivinen tehohoito suositellaan otettavaksi 1 hoito viikossa 3-4 viikon ajan.

Ylläpito kerran kuukaudessa.

Tuloksia decolteelta.

Laadukkaat ammattituotteet, joilla voit hoitaa ja ennaltaehkäistä ihon ikääntymisen muutoksia myös kotona

Nouvelle Jeunesse-linjan tuotteet eivät pelkästään imeydy hoitamaan ikääntyvää ihoa, vaan ne on suunniteltu myös tukemaan ja ylläpitämään ihon omaa toimintaa. Nämä iholle levitettävät raaka-aineet ovat juuri niitä mitä iho tarvitsee toimiakseen normaalisti. Yksi suurimmista kotikäyttötuotteidenkin vaikuttavista aktiiviaine-cocktaileista on jo edelläkin mainittu solujen ravintoainetiiviste. Päivittäisellä käytöllä, Nouvelle Jeunesse-linjan yhdellä tuotteella saa jopa yli 60 tehoainetta ihon nuorekkuuden hoitoon kotona.

Nouvelle Jeunesse-voiteet vahvistavat ja rauhoittavat ihoa, joten ne sopivat myös punoittavalle ja herkälle iholle. Tuotteet eivät sisällä eläinperäistä kollageenia.

Creme Nouvelle Jeunesse

Hoitovoide elvyttää ihosolujen toimintoja, pidentää niiden elinikää ja tasoittaa hormonaalisten muutosten vaikutuksia. Kosteuttaa ja jäntevöittää ihoa jättäen sen samettisen pehmeäksi. Antioksidantit suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta. Voiteen miellyttävä, kevyt koostumus, raikas tuoksu ja täydellinen imeytyvyys tekevät sen käytöstä nautinnon.

Mitä ihollesi laitat:

20 eri aminohappoa

10 eri vitamiinia

19 eri biologista aktiiviainetta

7 eri kivennäisainetta

Omena

Jojobaöljy

Shea-voi

Hyaluronihappo

E-vitamiini

Durrakasvi-uute

119€

Creme Nouvelle Jeunesse ´´riche´´

Ihosolujen toimintaa elvyttävä ja hormonaalisia muutoksia tasoittavan vaikutuksen lisäksi, tämä täyteläinen hoitovoide ravitsee ja suojaa ihoa sisältämänsä omega-6-rasvahapon avulla. Tekee ihosta kiinteämmän, kirkkaamman ja pitää kosteustasapainon kunnossa. Aktivoi solujen uudistumista ja lisää niiden elinvoimaa, pidentäen samalla solujen elinikää. Voide tukee kollageenisäikeiden joustavuutta ja lujuutta, sekä suojaa ihoa vapailta radikaaleilta. Ihanteellinen kuivan talvi-ihon hoitoon.

Mitä ihollesi laitat:

20 eri aminohappoa

10 eri vitamiinia

19 eri biologista aktiiviainetta

7 eri kivennäisainetta

Omena

E-vitamiini

Durrakasvi-uute

Omega-6-rasvahapot

Hyaluronihappo

125€

Serum Nouvelle Jeunesse

Tiivistetty tehoseerumi aktivoi solujen elintoiminnot uudelleen. Voiteiden vaikutus ja tiivistetty teho seerumissa.

Mitä ihollesi laitat:

20 eri aminohappoa

10 eri vitamiinia

19 eri biologista aktiiviainetta

7 eri kivennäisainetta

Omena

Inductine Lift-yhdiste

Anti-glykaatio yhdiste

98€

Masque Nouvelle Jeunesse

Täyteläinen tehotiivistenaamio, joka kirkastaa kasvot 10 minuutissa ja tuo uuden nuoruuden hehkua. Sisältää runsaasti solujen ravintoainetiivistettä. Kiinteyttävä ja nuorentava tehonaamio, jossa myös rauhoittavan naamion vaikutus. Syväkosteuttaa ja ravitsee kuivaa ja ohutta ihoa.

Mitä ihollesi laitat:

20 eri aminohappoa

10 eri vitamiinia

19 eri biologista aktiiviainetta

7 eri kivennäisainetta

Omena

Inductine Lift yhdiste

Hyaluronihappo

E-vitamiini

Viinirypäleen siemenöljy

56€